Bersantai Permainan untuk Membantu Permainan Apparat Mencapai Lebih Banyak Pelanggan
toto

Bersantai Permainan untuk Membantu Permainan Apparat Mencapai Lebih Banyak Pelanggan

Relax Gaming, pembangun kandungan iGaming dan pembekal produk unik yang mengutamakan industri, bekerjasama dengan pembangun slot Jerman Apparat Gaming. Hasilnya, pembangun akan ditampilkan sebagai sebahagian daripada Live SGP platform Powered by Relax, yang merupakan perkongsian pengedaran kandungan unik yang membolehkan pelanggan Relax Gaming B2B mendapat akses kepada tajuk baharu.

Permainan Apparat untuk Melebarkan Sayapnya ke Seluruh Eropah
Seterusnya, Apparat Gaming akan berpeluang memperkenalkan produk permainannya kepada khalayak baharu dan memastikan portfolio produknya diketahui oleh pemain dari seluruh Eropah dan seterusnya. Apparat Gaming mempunyai Lesen Permainan Malta dan telah dilancarkan di pasaran pada Julai 2021. Pada masa ini, syarikat itu menggaji 15 ahli pasukan dan ia menawarkan apa yang disifatkan sebagai iGaming “dengan loghat Jerman.”

Pembangun mempunyai gelaran unik seperti Pharaoh Princess, 40 Sevens, Total Eclipse, dan Fruit Storm. Syarikat itu juga merancang untuk memperkenalkan produknya kepada beberapa pengendali Jerman yang mapan dan berlesen.

Menurut kenyataan akhbar, Apparat Gaming merancang untuk mengekalkan kadar pengeluaran enam judul baharu setiap bulan sehingga penghujung tahun 2022. Syarikat itu akan mendapat rangsangan lagi dengan berjinak-jinak dengan live draw hongkong Relax Gaming untuk mengedarkan permainan yang akan datang ini juga.

Simon Hammon, ketua pegawai produk Relax Gaming, dan orang dalam berkata bahawa Apparat Gaming boleh menjangkakan tahun yang monumental, memetik pengesahan pasaran Jerman dan potensi yang dimiliki oleh pasaran. Walaupun beberapa, seperti Kindred Group, tunduk keluar dari Jerman, yang lain meningkat dua kali ganda.

Relax Gaming berbesar hati untuk menjadi sebahagian daripada perjalanan ini dan kami tidak sabar untuk melihat bagaimana hubungan itu berkembang. Saya pasti mereka akan sangat gembira dengan capaian luar biasa yang boleh kami tawarkan kepada mereka.

Simon Hammon, ketua pegawai produk Relax Gaming
Membawa Sentuhan Jerman ke iGaming
Pengasas & pengarah bersama Apparat Gaming, Thomas Wendt juga gembira dengan perkembangan itu, berkongsi semangatnya tentang perkara yang boleh dibawa oleh studionya ke pasaran iGaming besar-besaran di Eropah:

Kami yakin bahawa permainan yang telah kami bangunkan, serta permainan yang kami ada tidak lama lagi, akan menarik secara besar-besaran kepada keluaran macau pangkalan pemain yang luas di seluruh Eropah.

Pengasas bersama & pengarah Apparat Gaming Thomas Wendt
Jerman hanyalah ujian litmus. Apparat Gaming mempunyai tumpuan di seluruh benua, yakin bahawa kandungan uniknya yang digandingkan dengan keupayaan pengedaran Relax Gaming akan menjadikan sentuhan Jerman dalam iGaming itu diketahui oleh semua pemain di seluruh benua.