Kesalahan New Orleans Saints Tetap Senyap, Gesaan Peminat untuk Perubahan Lebih Keras
toto

Kesalahan New Orleans Saints Tetap Senyap, Gesaan Peminat untuk Perubahan Lebih Keras

Seperti yang dijangkakan, barisan NFL hari Ahad termasuk beberapa perlawanan, termasuk pertempuran antara Minnesota Vikings dan Buffalo Bills, yang melampau. Permainan antara New Orleans Saints dan Pittsburgh Steelers, bagaimanapun, bukanlah salah satu daripada mereka.

New Orleans Saints QB Andy Dalton memecat
New Orleans Saints QB Andy Dalton mengambil guni daripada pemain belakang Data SGP Pittsburgh Steelers Alex Highsmith. Steelers mengawal permainan pada hari Ahad, melonjakkan Saints kepada rekod 3-7. (Imej: Associated Press )
The Saints menuju ke Stadium Acrisure untuk perlawanan Minggu 10 mereka, tetapi merpati di padang lebih rancak daripada serangan pasukan. Walaupun pertahanan bermain dengan baik, keputusannya adalah kekalahan 20-10 untuk jatuh kepada 3-7 pada musim ini.

New Orleans tidak dapat mencari tempat yang kukuh tahun ini, walaupun mempunyai bakat di kedua-dua belah bola. Peminat pasukan percaya ini boleh bermakna hanya satu perkara, dan mereka menyeru perubahan dalam kepimpinan.

Perjuangan Orang Suci Teruskan
Orang Suci memerlukan kemenangan untuk menunjukkan bahawa mereka masih mempunyai beberapa tanda kehidupan musim ini. Mereka tidak menemuinya menentang Steelers, yang akan datang seminggu selamat tinggal.

Pittsburgh mendapat tempat pertama dengan TD selepas tolakan serangan yang kuat. Mereka menetapkan kadar dengan TD suku pertama oleh penerima lebar George Pickens. Dia menumbuk ke zon akhir melalui pertahanan Saints.

Pittsburgh terus menjaringkan gol pada suku kedua dengan gol lapangan 33 ela oleh penyepak Matthew Wright. The Saints menemui sedikit jus dalam tempoh untuk mengikat keadaan pada separuh masa, tetapi jelas masalah pemarkahan mereka mengikuti mereka ke Pittsburgh.

Pada separuh masa kedua, Saints kekal mendatar, tidak dapat menemui zon penamat pada bila-bila masa. The Steelers pula menambah 10 mata lagi pada suku keempat.

QB Andy Dalton terus memberi lebih banyak alasan kepada Saints untuk Togel SDY mempercayai dia bukan pemain yang sama seperti sebelumnya dalam kariernya. Persembahannya tidak mengagumkan, dan walaupun dia membantu memberikan TD kepada Saints, dia juga melemparkan dua pintasan.

Ketua jurulatih Dennis Allen tidak berkawan di New Orleans. Peminat Saints lebih banyak melaungkan pemergiannya berbanding kemenangan. Dia mungkin seorang penyelaras pertahanan yang berjaya, tetapi peminat kini meragui dia mempunyai kemampuan untuk menjadi ketua mereka.

Eksperimennya sebagai ketua jurulatih Oakland Raiders sepatutnya menjadi petunjuk. Dia hanya memenangi lapan perlawanan dengan Oakland dalam tempoh dua musim sahaja.

Steelers juga bukan pasukan yang paling berkesan musim ini, itulah sebabnya buku sukan mengalami kesukaran untuk memanggil pemenang. Steelers membuat larian pada 39 over/under, tetapi tidak mendapat sebarang bantuan daripada Saints untuk menolak jumlah keseluruhan.

Pek Kecewa Mereka
Dalam permainan yang terpaksa diputuskan dalam masa lebih masa, Green Bay Packers (4-6) memberikan kemunduran yang menyakitkan kepada Dallas Cowboys (6-3). Selepas tewas lima kali berturut-turut, Pack itu menemui kemenangan yang mereka cari.

Gol padang 28 ela Mason Crosby dalam masa lebih masa memberikan Packers kemenangan, apabila mereka bangkit daripada defisit 14 mata pada suku ketiga. Bersama-sama dengan Crosby, wira Green Bay ialah penerima lebar rookie Christian Watson, yang mencatatkan tiga sentuhan pertama dalam kariernya hanya dalam satu perlawanan. Dia menangkap empat hantaran dan mempunyai 107 ela secara keseluruhan.

Aaron Rodgers adalah 14-dari-20 untuk 224 ela untuk Packers, menambah tiga pas TD kepada Watson. Dia pergi sepanjang permainan tanpa melakukan pemintasan.

Bagi Cowboys, Dak Prescott membuktikan bahawa bola sepak masih belum selesai dengannya. Dia pergi 27 daripada 46 untuk 265 ela, juga menambah tiga TD. Walau bagaimanapun, dua INT beliau merugikan Dallas dengan cara yang besar.

The Packers berjaya melakukan tergelincir dalam lima perlawanan dalam Keluaran HK kekecewaan utama. Mereka juga membantu meningkatkan permainan melebihi jumlah 44.5 untuk memberi mereka yang menyokong alasan untuk meraikannya.

The Packers, kedua di NFC North, menentang Tennessee Titans pada Thursday Night Football minggu ini. The Titans berada di atas AFC South pada kedudukan 6-3 dan akan datang seminggu lagi. Jika Rodgers boleh melakukan satu lagi kekecewaan, dia mungkin akan kembali dalam permainan.