WPT DALAM TALIAN: LIHAT BILA ANDA BOLEH LAYAK BERMULA PADA
Uncategorized

WPT DALAM TALIAN: LIHAT BILA ANDA BOLEH LAYAK BERMULA PADA $5

Stoking telah dikosongkan dan hadiahnya dikoyak. Dengan perayaan percutian selesai, 27 Disember menjadi masa poker https://imbuecellars.com/ untuk banyak pemain poker dalam talian timur laut. Terbuka Poker Dalam Talian WPT $3,500 menampilkan tiga hari aksi di Partypoker Rangkaian AS di New Jersey dengan jaminan $1 juta.

Acara itu juga mencipta beberapa sejarah sebagai kali pertama kejohanan Jelajah Utama WPT tersedia dalam talian untuk pemain di AS Pemenang telah menambah namanya pada Piala Juara WPT Mike Sexton. Di luar itu, juara memperoleh tempat duduk $15,000 ke dalam Kejohanan Juara WPT yang dipersembahkan oleh Baccarat Crystal serta mata ke arah perlumbaan Pemain Terbaik Tahunan Hublot WPT.

Jadual akhir juga akan disiarkan secara langsung dan sepatutnya menjadi acara yang berprestij untuk pasaran poker dalam talian https://filmstory.org/ AS. Beberapa pemain tetap WPT telah mengumumkan rancangan mereka untuk bermain . Sebagai tambahan kepada Acara Utama, pemain mempunyai peluang untuk melompat dalam beberapa acara sampingan yang bagus sebagai sebahagian daripada siri ini. Lewat Disember berjanji untuk menjadi parti dalam talian WPT.

Menambah aksi di partypoker Rangkaian AS

Pemain akan menemui tiga acara tambahan sebagai sebahagian daripada Terbuka Poker Dalam Talian WPT. Salah satu kejohanan Fasa Partypoker US Network yang popular memulakan jadual yang diperluaskan pada 28 Dis. Tidak seperti kejohanan tradisional, kejohanan Fasa membenarkan pemain memasuki kejohanan fasa awal pada pembelian yang lebih rendah daripada pembelian masuk Fasa 2.

Mereka yang maju membawa timbunan cip terkumpul mereka bersama mereka. Hold’em Tanpa Had Lapan Maks Fasa 2 ditetapkan pada 30 Disember dengan jaminan $40,000. Pemain boleh membeli masuk terus dengan harga $215 atau melompat dalam dua acara Fasa 1 dengan harga $25 pada 28 dan 29 Dis.

Sepanjang tahun, partypoker US Network berusaha untuk menawarkan pemain peluang pada wang yang besar pada pembelian yang lebih rendah. Acara Fasa adalah sebahagian besar daripada itu dan usaha tersebut kini diteruskan ke siri WPT ini.

Beberapa acara lain juga menyerlahkan jadual dan sepatutnya menarik minat. Pada 28 Dis, acara NLHE Lapan-Maks $215 menawarkan pemain jaminan $20,000.

Mereka yang terlepas penampilan meja akhir Acara Utama pada 29 Dis, masih mempunyai kejohanan yang dinanti-nantikan. NLHE Lapan-Maks $535 mempunyai $30,000 dan sepatutnya menarik ramai pemain yang ingin mengekalkan keseronokan itu. Acara $215 Fasa 2 kemudiannya menutup siri pada 30 Disember dengan satu pukulan terakhir pada gelaran.

Banyak kelayakan Acara Utama dan satelit dirancang

Pemain yang ingin menyertai Acara Utama mempunyai beberapa peluang untuk mencubanya sepanjang Disember. Partypoker US telah pun melancarkan kelayakan $5 dan $45 setiap hari. Mereka yang mara dalam kelayakan $5 beralih ke acara $45. Mereka yang kemudiannya layak dalam mereka boleh mengambil pukulan dalam satelit $400 untuk peluang mendapat tempat duduk.

Kelayakan tersebut telah pun dijalankan dan dijalankan sehingga 26 Disember. Tapak ini meningkatkan lagi satelit mulai 13 Disember. Bersama-sama dengan kelayakan harian, pemain akan mendapati satelit $400 berjalan setiap beberapa hari untuk jumlah sembilan yang membawa kepada Acara Utama .

Satelit terakhir ialah acara turbo yang ditetapkan pada 27 Disember, menawarkan satu peluang terakhir untuk mendapat tempat dalam kejohanan. Berikut adalah jadual satelit lengkap :

$5 Kelayakan kepada $45 Kelayakan: Setiap hari pada 2:30 petang, 5:30 petang, 8:30 malam dan 10:30 malam

$45 Kelayakan ke $400 Satelit: Setiap hari pada 7:30 malam

$400 Satelit menjadi $3,500 Acara Utama WPT: Ahad jam 8:30 malam

Cup_Hublot_Baccarat

Memperluaskan perkongsian antara WPT, partypoker Rangkaian AS

Terbuka Poker Dalam Talian WPT menjadi siri utama terkini daripada Rangkaian WPT dan partypoker AS. Acara pertama ialah Terbuka Poker Dalam Talian WPT $400 pada bulan Jun. Acara itu menarik 868 penyertaan untuk kumpulan hadiah $317,540.

Pengisar New Jersey, David Coleman memenangi gelaran itu dengan harga $56,586 serta pakej hadiah $11,000 untuk bermain dalam Five Diamond World Poker Classic. Dia sudah merancang untuk bermain Terbuka Poker Dalam Talian juga.

Pada bulan September, WPT meningkatkan lagi tindakan di Partypoker Rangkaian AS dengan Siri Borgata Dalam Talian WPT $1,060 . Ahli Kelab Juara WPT dan warga New Jersey Tony Sinishtaj memenangi acara itu, yang menghasilkan 440 penyertaan untuk kumpulan hadiah $432,700.

Atas usahanya, Sinishtaj memperoleh hari gaji $77,350 dan jam tangan Hublot Big Bang E Titanium bernilai $5,200. Dia akan kembali ke padang akhir bulan ini juga, berharap dapat menambah gelaran jelajah kedua pada resumenya.

Dengan acara https://bookbooknyc.com/ terkini, Rangkaian AS WPT dan partypoker kini telah menambah lebih banyak lagi pasaran poker dalam talian Amerika. Ramai pemain WPT kini akan mencari untuk mengklik laluan mereka ke tajuk Jelajah Utama. Struktur acara satelit dan Fasa juga membolehkan Joe dan Janes Biasa mengambil gambar di beberapa kemuliaan WPT juga. Ia sepatutnya menjadi cara yang baik untuk pemain AS untuk menamatkan tahun ini.

Pemain boleh mendaftar dan mendeposit dari mana-mana sahaja di AS melalui PayPal atau PayWithMyBank sebelum menuju ke New Jersey.

“Terbuka Poker Dalam Talian WPT membawa hadiah paling berprestij dalam poker ke New Jersey dan Partypoker Rangkaian AS,” kata Ketua Pegawai Eksekutif WPT Adam Pliska ketika mengumumkan acara tersebut. “Pivot berterusan WPT ke arah dalam talian akan diteruskan dengan satu lagi mercu tanda untuk poker dalam talian terkawal di Amerika Syarikat.”